Podjetje Prevent Tec že skoraj petnajst let zastopa blagovno znamko, ki je usmerjena v razreševanje problematike požarne varnosti, zaščite pred kemikalijami ter samozaščite na področju higiene znotraj industrije ter domov.

 

Zagovarjamo integriran pristop k produktom. Naša ekipa strokovnjakov produkt obravnava od razvoja in testiranja do implementacije v prakso ter predstavitve strankam.

Preko rešitev, ki jih ponujamo se obračamo v širok spekter industrije. Panoge v katerih smo pristoni obsegajo farmacijo, zdravstvo, petrokemično industrijo, kemično industrijo, vladne organizacije, transport nevarnih snovi, intervencijske storitve ter ostalo. Naši produktni sodelavci se ponašajo z bogatimi izkušnjami v interdisciplinarnem smislu – kar pomeni, da smo vedno odprti in usmerjeni v širitev na druge medpanožne trge.

 

Misija ter poslanstvo našega podjetja se obrača v delovanje po principu preventive ter celovitega reševanja posameznih težav in preprečevanja posledic. S tem smo v trdnem in strateško oblikovanem položaju, da svojim strankam pomagamo svetovati in graditi prihodnost – tudi v časih, ko se nekatere stvari zdijo nedosegljive in nemogoče. Delujemo po načelu resničnega razumevanja strank, njihove panoge in njihovih principov delovanja, tako da lahko celotno poslovno pot sodelovanja in potencialnega razvoja prilagodimo vsakemu posamezniku posebej. Uspeh in uresničevanje vizije naših strank je tako poslanstvo, ki ga naša ekipa ponuja in izpolnjuje z edinstvenimi in prilagojenimi rešitvami. Rešitvami, ki so podprte z raziskavo, analizo ter izkušnjami.

 

Kot podjetje z ugledom in usmerjenostjo v zdrave in kolektivne partnerske odnose smo usmerjeni v rast, ki z nami in našim sodelovanjem poteka sorazmerno in koherentno. Pri sodelovanju vedno pozivamo k proaktivnosti, dialogu, predlogom ter ciklični optimizaciji s stalnim spremljanjem napredka in potencialnih priložnosti za izboljšave. S tem neprekinjeno utrjujemo temelj za zgodbo, ki je harmonija naših sposobnosti ter vase vizije.

 

Smo  zastopna ter poslovna enota Prevent Tec v  Sloveniji. Izdelke tržimo samostojno in prek naših partnerjev iz različnih delov sveta. Za Prevent Tec zastopamo območja Balkana, Vzhodne Evrope ter Bližnjega vzhoda.

Direktor podjetja, Boštjan Štraus 

Boštjan Štraus

direktor

 

bostjan.straus@prevent-tec.si

+386 (0) 40 886 882

 

Urška Štraus

administracija

 

urska.straus@prevent-tec.si

+386 (0) 40 554 774

 

Nik Škorja

Marketing in prodaja

 

nik.skorja@prevent-tec.si

+386 (0) 30 436 256